U bent hier: BEZOEKEN » Exposantenlijst » ALL FOOD MACHINES

Exposantenlijst

Nieuws

ELOMA - EEN BESLISSING VANUIT JE BUIK

Beleef de Eloma Combisteamers in werking op de stand van All Food Machines. Tijdens onze " Life Cooking Demo" krijgt u vele gebruik Tips & Tricks voor prachtige kook- en bakresultaten. Ervaar onder leiding van een Eloma kooktechnisch-adviseur hoe u uw Eloma Combisteamer zo efficient mogelijk kunt gebruiken en hoe u met de juiste accessoires uw productaanbod verder kunt optimaiseren.

Meer info

BASTRA : KWALITEIT UIT TRADITIE

Reeds meer dan 70 jaar, in de 3de generatie en voor 100% in eigen beheer gevoerd familiebedrijf.

Meer info

KOLBE : VLEESVERWERKING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Vleesmolens met een hoge capaciteit en perfecte snijkwaliteit, een noodzaak bij het produceren van perfecte gehaktproducten. Lintzagen voor het veilig, exact snijden met de best mogelijke snijsnelheid dat is KOLBE. Bezoek onze stand 419 en laat u verrassen!

Meer info

REX TECHNOLOGIE : OVERTUIGENDE TOPKWALITATIEVE VACUMVULLERS

Rex Technologie is een Oostenrijkse fabrikant die vacuümvulmachines produceert van ambacht tot aan industrieel. De vacuümvullers van Rex staan voor stabiliteit, bedrijfszekerheid, innovatieve touch-screen bediening en zijn eenvoudig te reinigen. De REX vacuumvullers machines onderscheiden zich door eenvoudig bedieningsgemak d.m.v. touchscreen besturing, zeer accurate werking en alle elektronische componenten bevinden zich in een afgeschermde, spuitwaterdichte, verwarmde kast in de machine.

Meer info

VAKONA : MENGERS & TUMBLERS & PEKELINJEKTOREN : KWALITEIT DOOR ERVARING

Vakona GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van food processing machines. De machines (al dan niet vacuüm & al dan niet gekoeld) van Vakona staan voor hoogwaardige techniek, degelijkheid en hygiënisch design. De focus van Vakona ligt op vacuüm meng- en masseermachines, tumblers, delicatessen mixers en vlees injectoren.

Meer info
Terug naar overzicht
  • All Food Machines
  • Bourgon
  • Espera
  • Franky