U bent hier: BEZOEKEN » Nieuws van de exposanten » Merrychef biedt tal van voordelen

nieuws van de exposanten

Merrychef biedt tal van voordelen

Merrychef is een pionier in versnelde kooktechnieken en blijft een toonaangevende vernieuwer. Jade weet steeds een pasklaar antwoord te bieden op nieuwe evoluties. Ook deze keer doen ze dat met de highspeedovens genaamd Merrychef.

Merrychef: snel en efficiënt opwarmen zonder kwaliteitsverlies.
Deze highspeedovens kennen geen grenzen en bieden u een constant prestatieniveau dat continu uw verwachtingen overtreft. Beide ovens maken gebruik van geavanceerde oventechnologieën waardoor je tot 15 keer sneller kan koken dan met de traditionele methodes. Bovendien zijn de ovens erg gebruiksvriendelijk. Dankzij voorgeprogrammeerde instellingen kan je via een aanraakscherm met iconen een programma selecteren. Daarnaast worden alle programma's op maat van de gebruiker ingesteld en kunnen ze steeds gewijzigd of toegevoegd worden.

Voordelen
Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd, ook heb je minder personeel nodig. Maar hier stoppen de voordelen niet. Aangezien je à la minute kan opwarmen, ga je ook voedselverspilling tegen. Want ook diepgevroren voedingswaren kan je in een mum van tijd bakken. Bovendien is de Merrychef energiezuinig en erg compact.
Kortom, de Merrychef e2s en e3 is ideaal voor wie vers, warm eten op bestelling wil klaarmaken en beperkt is in ruimte.

Jade NV staat voor expertise, service en betrouwbaarheid!
Jade NV
Sint-Eloois-Winkelsestraat 117
8800 Oekene - Roeselare
Tel.: +32 (0)51 22 55 40
info@jadenv.be - www.jadenv.be

terug naar overzicht

  • All Food Machines
  • Bourgon
  • Espera
  • Franky