U bent hier: PROGRAMMA » Demo's

Demo's door slagers & chefs

 

Bekijk de demo's op: zondag - maandag - dinsdag - woensdag

 

ZONDAG 30 SEPTEMBER

  

14.00-15.00 FRANKY & MICHAEL VANDERHAEGHE - HOSTELLERIE SAINT NICOLAS **
Creativiteit met Glorius en Hostellerie St Nicolas**
I.s.m. Glorius  

 

  

15.30-16.30 LUC DE LAET & FRANK HERMES - THE BUTCHERS' STORE & THE BUTCHERS' DINING
Door Gault & Millau bekroond als culinair ondernemer van 2018.  
Meat & Go

 

MAANDAG 1 OKTOBER 

  
14.00-15.00 WIM BALLIEU - BALLS & GLORY
Het restaurantconcept dat ’s werelds allerlekkerste handgedraaide ballen serveert 
De boerderij van mijn grootouders vertaald naar de urban jungle 

 

DINSDAG 

 

14.00-15.00 PATRICK DE GENDT - MASTERCOOK & CHAINE DES ROTISSEURS
& ILSE DUPONCHEEL, DOLCE MAGAZINE & CHAINE DES ROTISSEURS
Grillen van vlees... injecteren en marineren

 

   

15.30-16.30 MATTHIAS SPEYBROUCK - RESTAURANT VA & VIENT
Surf & turf in restaurant Va & Vient: de combinatie van runds- en varkensvlees met zilte smaken.
 

WOENSDAG

  

14.15-15.15 LUC DE LAET & FRANK HERMES - THE BUTCHERS' STORE & THE BUTCHERS' DINING  
Meat & Go

 

 

  • All Food Machines
  • Bourgon
  • Espera
  • Franky