U bent hier: PROGRAMMA 2015 » Demonstraties » Dry Aged Porc - LUC DE LAET, Keurslager De Laet & Van Haver | Hove

Demo's van uw collega's

Dry Aged Porc - LUC DE LAET, Keurslager De Laet & Van Haver | Hove

Rundsvlees wordt al gedryaged! Kan het ook met varkensvlees en waarom?

Wie is Luc De Laet?

De vorige beenhouwerij in Hove werd na 22 jaar te klein. De tijd was rijp voor een heel nieuw concept. De vele reizen naar het buitenland en met name Italië werden de inspiratiebron voor de huidige opzet. Een uniek concept! Een plaats waar iedereen zich een beetje thuis voelt, in de bistro en in de winkel.

En we zijn er nog niet! Uitbreiding zit in de planning. Wij streven een compleet aanbod na waarbij kwaliteit onze hoogste aandacht heeft.

Meer info:

www.delaet-vanhaver.com

 De Laet & Van Haver Dining

Luc De Laet

Terug naar overzicht