U bent hier: PROGRAMMA 2015 » Demonstraties » „Meat meets bread” - Didier Vandekerckhove & Maarten Dejonckheere, Slagerij Didier | Roeselare

Demo's van uw collega's

„Meat meets bread” - Didier Vandekerckhove & Maarten Dejonckheere, Slagerij Didier | Roeselare

Tijdens deze workshop vertrekken Slager Didier en chef Maarten vanuit 2 basisproducten „brood & vlees”. Met 2 visies, elk vanuit hun eigen invalshoek, maken ze samen eenvoudige & verfijnde gerechtjes. 

Wie zijn Didier en Maarten?

  • Didier Vandekerkhove genoot een opleiding in de slagerijschool van Diksmuide. Daarna kon hij veel ervaring opdoen bij Boucherie Roland in Elsene en is ondertussen ook 20 jaar zaakvoerder van culinaire slagerij Didier te Roeslere. 
  • Maarten Dejonckheere kon zijn basiskennis opdoen in de hotelschool Ter Duinen te Koksijde, daarna mocht hij 7 jaar lang aan de zij staan van Chef Angelo Rosseel in restaurant "La Durée" te Izegem. Bij Wouters kwaliteitsvis in Tielt kan hij op dit moment een heel andere kant van de sector leren kennen. Daarnaast is hij ook zaakvoerder van Tenfood - Restaurant aan huis. 

 

Meer info:

www.slagerijdidier.be

Terug naar overzicht