U bent hier: BEZOEKEN » Nieuws van de exposanten

nieuws van de exposanten

MEIKO model FV130.2

Automatische blusinstallatie voor dampkappen, de optimale bescherming voor uw materialen !

Kooktoestellen werkend op gas en elektriciteit gebruiken een grote hoeveelheid ontvlambare ingrediënten. Het risico op ontbranding is dan ook hoog. Het automatsch blussysteem van All Fire Security is ontworpen om een brand van alle keukenapparaten te blussen. Denk daarbij aan afzuigkappen, allerhande kooktoestellen, frituurketels, wokken, bakplaten, grill toestellen, ...

Brouwman Pieter verrast!

Met het merk Brouwman Pieter zet de brouwmeester Pieter Koopman van Brouwerij Gulden Spoor een compleet nieuw gamma op de kaart. Een unieke reeks op bier gebaseerde distillaten.

Caluwé Artisanale Pralines

Caluwé Artisan produceert reeds 50 jaar pralines op ambachtelijke manier met de beste ingrediënten en kan trots zijn op de verfijnde vullingen van eigen receptuur.

ESPERA presenteert zijn nieuwe NOVA-machine, de toekomst van weeg-etikettering/uitprijzen.

ESPERA NOVA betekent een doorbraak in digitalisering en industrie 4.0. De werking is gebaseerd op het gebruik van smartphones en hun apps.

Flash, 3.7% alchohol, 100% smaak.

Deze superpils dankt zijn naam aan de mascotte van de brouwerij & de brouwmeester.

Nougat VITAL

Kom en proef onze heerlijke, zachte Suprême nougatrepen!

Wij zijn net "Greener" geworden !

Laten wij samen zorg dragen voor deze Planeet. Doosje per doosje!

NIEUW - GEROOKT KALKOENHAMMETJE

Mager, mals & sappig stukje gevogelte. Voorgegaard en dus ideaal voor een eigen kant-en-klare bereiding

Kom je onze seizoensgranola's proberen?

#X HARTVERWARMENDE KERSTGRANOLA & #C KOFFIE EN CACAO GRANOLA

Merrychef biedt tal van voordelen

Het assortiment van de hedendaagse bakker bestaat uit veel meer dan enkel brood en ontbijtkoeken. Steeds meer biedt men ook warme snacks aan die à la minute worden opgewarmd. Jade NV biedt meteen een pasklaar antwoord op deze trend. Maak kennis met de Merrychef e2s en e3!

NIEUW - FIORUCCI ROSTELLO

Fiorucci Rostello - Dé Italiaanse artisanale kruidenham bij uitsek

WIj helpen u aan het roken!

Met het koudere seizoen in aantocht zetten wij graag ons programma aan rookkarren en rookstokken in het zonnetje.

Uit liefde voor producten uit RVS

Lucas Harberink is, onder de naam HHS, handelsagent van de Höcker Gruppe voor Nederland, België en Luxemburg – Vanaf September versterkt zijn zoon Egbert het bedrijf.

ELOMA - EEN BESLISSING VANUIT JE BUIK

Beleef de Eloma Combisteamers in werking op de stand van All Food Machines. Tijdens onze " Life Cooking Demo" krijgt u vele gebruik Tips & Tricks voor prachtige kook- en bakresultaten. Ervaar onder leiding van een Eloma kooktechnisch-adviseur hoe u uw Eloma Combisteamer zo efficient mogelijk kunt gebruiken en hoe u met de juiste accessoires uw productaanbod verder kunt optimaiseren.

Traysealers op stand van Best-Matic Packaging Solutions

Bent u zoek naar een traysealer voor kleine, medium of grote producties?

Bent u op zoek naar een duurzame én hygiënische oplossing voor uw wanden en plafonds?

B-Hygienic biedt u met de HygiWall sandwichpanelen een ideale oplossing aan voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

VALI sweet but different : RAW PATISSERIE in België.

Het assortiment VALI RAW patisserie bestaat uit 6 RAW cakes met ware smaakexplosies. Onze cakes worden bereid met pure nutriëntrijke ingrediënten zoals kokosolie, noten, dadels, Himalaya zout, cacao, fruit,...en we gebruiken enkel biologische ongeraffineerde suikers zoals agave nector en ahorn siroop. VALI RAW CAKES worden niet verhit boven 48°C om zo aanwezige vitaminen en mineralen en de fantastische smaak maximaal te behouden. De cakes zijn bovendien 100% vegan, gluten - en lactose vrij.

Medtradex - De strijd tegen schimmels, een geval apart

Vaak horen we dat er op vlak van desinfectie in de voedselproductie quasi geen problemen voorkomen. Toch kunnen er op een productielijn (droog of vochtig) schimmelproblemen optreden, zeker bij moeilijk bereikbare delen. En laat fungi nu net hardnekkig en zeer lastig te verwijderen zijn…

Lekkere vegan koekjes in uw bakkerij produceren?

Met BastaSiaBuono is dat kinderspel!

Welk brood eet/bakt u morgen?

Schrijf in voor het lanceringsevent en ontdek als eerste hoe bakkers in de toekomst het verschil kunnen maken.

KOLBE : VLEESVERWERKING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Vleesmolens met een hoge capaciteit en perfecte snijkwaliteit, een noodzaak bij het produceren van perfecte gehaktproducten. Lintzagen voor het veilig, exact snijden met de best mogelijke snijsnelheid dat is KOLBE. Bezoek onze stand 419 en laat u verrassen!

LA PRINCESA FOODS

La Princesa Foods - Uw grossist in Spaanse charcuterie!!

VAKONA : MENGERS & TUMBLERS & PEKELINJEKTOREN : KWALITEIT DOOR ERVARING

Vakona GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van food processing machines. De machines (al dan niet vacuüm & al dan niet gekoeld) van Vakona staan voor hoogwaardige techniek, degelijkheid en hygiënisch design. De focus van Vakona ligt op vacuüm meng- en masseermachines, tumblers, delicatessen mixers en vlees injectoren.

DIBAL - trends in de markt

De meest gevraagde weegschaal in ons gamma is de DIBAL D900.

Nina Bakery presenteert nieuwe innovaties op Meatexpo 2018

Nina One Bites: multifunctionele mini-pitabroodjes Nina Bakery breidt haar productaanbod, bestaande uit pita’s in een zeer ruime variatie aan vormen en formaten, verder uit. De nieuwe Nina One Bites, met een diameter van 4,5 cm en een gewicht van 8 gram per stuk, zijn gericht op de diverse segmenten van de foodservice-markt. Marlies Wolters, directeur van Nina Bakery Europe, vertelt: “De mogelijkheden om onze nieuwe One Bites in te zetten zijn eindeloos. Zo passen ze bijvoorbeeld perfect op een tapasplank met diverse toppings of vullingen. Ook voor de (airline) catering zijn ze ideaal.” De Nina One Bites zijn net als alle andere producten in het assortiment van Nina Bakery verkrijgbaar in wit en volkoren.

MOULIN-DEBAILLIE voor totaaloplossingen, specifiek voor de klant.

Nieuw: biologische spéculaaspasta zonder palmolie in bulkverpakking

ETHIQUABLE lanceert tijdens Broodway een krokante spéculaaspasta met échte boter in 5 kg verpakking. Overheerlijk om te smeren, in patisserie of om ijscrème mee te maken. Ambachtelijk gemaakt in België.

Ucrete industrievloeren van BASF ontvangen Halal-certificering

Ucrete industrievloeren goedgekeurd voor gebruik in Halal-productieomgevingen. Deze goedkeuring bevestigt dat Ucrete industrievloeren volledig voldoen aan de Halal-vereisten en bewijst het engagement van BASF - Master Builders Solutions om te voldoen aan alle wensen van haar klanten.

GDPR, Privacy, camerabeveiliging? Wat kan en mag vandaag nog en - vooral - wat zegt de wet?

Zowel de nationale overheden als Europa nemen steeds meer maatregelen om de burger en de consument te beschermen tegen misbruik van zijn persoonsgegevens. In een wereld van steeds slimmer wordende camera’s is dat vast geen overbodige luxe.

Grill 2000 - KSF

Grill 2000 is vanaf nu ook dealer voor de Belgische markt van de oerdegelijke Duitse KSF braadspitten. Breng een bezoek aan onze stand, proef de versgebakken vleeswaren en overtuig uzelf, wij demonstreren live deze spitten. U vindt ons in hal 4 - stand 433.

PIGfijn: lekker duurzaam

PIGfijn, een product van varkenshoeve Klein Gistelgoed. > van zaadje tot carbonaatje, alles in eigen regie > strikte keuze in genetica, gebaseerd op het Piétrain ras > eigen voederwinning op basis van maïs van eigen kweek

AKM ook van de partij!

Het ideale duurzame en sterke rek!

X-OVEN DE NIEUWE GENERATIE HOUTSKOOLOVEN

Exclusief De oude traditie in een moderne technologie, de geur van hout gecombineerd met de robuustheid van staal. Deze innovatieve oven is multifunctioneel en is bedacht om voedsel te bereiden met de echte smaak van houtskool en met het voordeel van een geïsoleerde ovenkamer. De oven is controleerbaar en een alternatief voor alle andere houtskoolovens met voorklep. Via een venster aan de voorzijde van de oven kan u het bak- en kookproces volgen. De warmte van de kolen schroeit de oppervlakte van het voedsel dicht: sappen en zout mineralen blijven in de gerechten en versterken de natuurlijke smaak. Het koken op houtskool wordt veel gemakkelijker en comfortabeler met de X-OVEN.

Cuvée Jean-Pierre

Ter ere van oprichter en grootvader Jean-Pierre Koopman werd deze karaktervolle traditional blond gebrouwen.

BRASVAR bier

BRASVAR smaakt altijd!! Naast alle vers vlees en de fijne vleeswaren van Brasvar is er nu ook een BRASVAR biertje dat zich uitstekend leent om bij een Brasvar schotel of tapas te drinken.

REX TECHNOLOGIE : OVERTUIGENDE TOPKWALITATIEVE VACUMVULLERS

Rex Technologie is een Oostenrijkse fabrikant die vacuümvulmachines produceert van ambacht tot aan industrieel. De vacuümvullers van Rex staan voor stabiliteit, bedrijfszekerheid, innovatieve touch-screen bediening en zijn eenvoudig te reinigen. De REX vacuumvullers machines onderscheiden zich door eenvoudig bedieningsgemak d.m.v. touchscreen besturing, zeer accurate werking en alle elektronische componenten bevinden zich in een afgeschermde, spuitwaterdichte, verwarmde kast in de machine.

Mama's Bread

Rondo Broodjes

BASTRA : KWALITEIT UIT TRADITIE

Reeds meer dan 70 jaar, in de 3de generatie en voor 100% in eigen beheer gevoerd familiebedrijf.
  • All Food Machines
  • Bourgon
  • Espera
  • Franky