U bent hier: PROGRAMMA » winnaars Innovation Awards

Versbox en Digi Belgium winnen de Innovation Awards 2018

Innovation Award vakjury: weegschaal SM6000 'Touch the Future'  Innovation Award publieksprijs: Meattime

Om de innovaties op Meat Expo in de kijker te zetten, werden voor het eerst de Innovation Awards uitgereikt.  Bij deze 1e uitgave werd een Innovation Award door een vakjury uitgereikt en een publieksprijs:

   

WEEGSCHAAL SM6000 "TOUCH THE FUTURE" van Digi Benelux

Innovation Award toegekend door de vakjury

De SM6000 is een revolutionaire winkelweegschaal.  De belangrijkste innovatie is het verdwijnen van de 'presets'.  Vanaf nu worden de artikelen naar de weegschaal doorgestuurd met een tik op een digitaal prijskaartje.  Dit zorgt ervoor dat fouten vermeden worden én bovendien kan er sneller gewerkt worden.  Daarnaast is het ook zo dat als de prijs op de weegschaal wordt aangepast de prijs in de toonbank automatisch volgt.  De SM6000 neemt ook afscheid van het klassieke etiket.  Enkel nog linerless etiketten, die ideaal zijn om allergenen, ingrediënten en voedingswaarden weer te geven. 

MEATTIME van Versbox  

Innovation Award publieksprijs

De Versbox is een uniek afhaalsysteen waarbij de klant zijn bestelling 24/24 en 7/7 kan afhalen.  De handelaar maakt de bestelling, plaatst die in de afhaalfrigo en bevestigt deze op het platform.  Van hier uit wordt een automatische mail of sms verzonden met een unieke code waarmee de klant toegang heeft tot zijn vak in de afhaalfrigo.  De toepassing specifiek voor de slagerij is de Meattime.

 

  • All Food Machines
  • Bourgon
  • Espera
  • Franky