24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Dossche Mills brengt dagelijks kraakverse demo's tijdens Broodway 2023!

Nieuws

Dossche Mills brengt dagelijks kraakverse demo's tijdens Broodway 2023!

04/09/2023

Betreed een wereld van innovatie, smaak en ambachtelijk vakmanschap. Van 24 tot en met 27 september verwelkomt Dossche Mills je op stand 113 in Kortrijk Xpo, waar we een unieke ervaring voor je hebben voorbereid.

Kom langs bij het Dossche Mills Open Bakery Concept, waar deeg tot leven komt en kan kijken, proeven en voelen. Voel je vrij om plaats te nemen, gesprekken te voeren en te genieten in onze gezellige bistro Serafien. Deze knusse ruimte biedt de perfecte gelegenheid om ideeën uit te wisselen en inzichten te delen met onze experten, terwijl je geniet van de heerlijke aroma's van perfect gebakken pistolets.

Dagelijks kraakverse demo's

Start to desem– met Mathieu van Kultur Bakery

Wil je inspelen op de nieuwste trends? Laat je dan inspireren door Mathieu van Kultur Bakery. Met zijn vakmanschap brengt hij de voordelen van desem op een enthousiaste manier over. Ontdek hoe eenvoudig het is en hoe weinig tijd dit kost. Weg met misverstanden en twijfels, want Mathieu maakt je warm voor het gebruik van desem als een essentiële tool in jouw creatieve bakproces.

Pistolet Première – met baktechnisch adviseurs Steven Vroman & Pol Verkest

Leer van onze experten hoe je dé perfecte pistolet bakt - een meesterwerk begint immers met een perfecte basis. Dossche Mills gelooft dat jouw ambachtelijke bakkerij zich kan onderscheiden door uit te blinken in kwaliteit. Onze baktechnisch adviseurs, Pol Verkest en Steven Vroman, tonen jou met passie en professionaliteit hoe je het allerbeste uit jouw basisproducten haalt. Deze live demo brengt het ambachtelijke vakmanschap rechtstreeks naar de beursvloer.

Programma

Live demo's met streaming op grote schermen!

 • 10u30 - 11u00: Pol Verkest, Steven Vroman & John Brandes - hoe bak je dé perfecte pistolet?
 •  
 • 11u30 - 12u15: Mathieu Dierinck - start to desem
 •  
 • 13u15 - 14u00: Mathieu Dierinck - start to desem
 •  
 • 14u30 - 15u00: Pol Verkest, Steven Vroman & John Brandes - hoe bak je dé perfecte pistolet?
 •  
 • 15u30 - 16u15: Mathieu Dierinck - start to desem
 •  
 • 16u45 - 17u15: Pol Verkest, Steven Vroman & John Brandes - hoe bak je dé perfecte pistolet?

Mis onze beursacties niet!

Naast het bijwonen van onze boeiende demo's, nodigen we je uit om onze exclusieve beursacties te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar innovatieve ingrediënten of professionele inzichten, wij hebben iets speciaals voor elke ambitieuze bakker. We kijken er reikhalzend naar uit om je te verwelkomen en te inspireren op stand 113!

Deze website gebruikt cookies om een betere ervaring te bieden bij uw bezoek aan onze website. Meer info over cookies