24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Let's rethink cleaning!

Nieuws

Let's rethink cleaning!

14/09/2023

- Wil jij grip krijgen op je schoonmaakkosten? - Wil je duidelijke praktische tips waarmee je nu aan de slag kan gaan om impact te maken? Wij helpen je graag verder!

Met innovatieve schoonmaakoplossingen willen we impact maken op planeet, mens en waarde creëren voor de maatschappij en jouw bedrijf of instelling. Want de grootste impact maken we samen!

Hoe maak jij impact? Met deze tips start je vandaag:

  • beperk je restafval
    • Je restafval beperken doe je het beste door te scheiden aan de bron. Zo bieden wel tal val oplossingen in de vorm van afvaleilanden. Een gouden tip: Rest, PMD, keukenafval, en papier & karton? Andere bakken voor typisch bedrijfsafval? Zet ze samen! 

 

  • kies de juiste schoonmaak-methode: machinaal mop je sneller dan manueel
    • Het is afhankelijk van jouw situatie welke schoonmaakmethode het beste werkt. Laat je daarom adviseren door professionals. Zo kan machinaal moppen heel wat tijd uitsparen versus manueel moppen en kan je het personeel beter inzetten op complexere taken om een betere kwaliteit te leveren. Een voorbeeld hiervan is de i-mop die al snel 60% tijd bespaart.

 

  • schrap gevaarlijke producten uit je schoonmaakprogramma en gebruik veiligere, milieu- bevorderende producten
    • Producten met gevarensymbolen kunnen krachtig zijn, maar ze zorgen voor heel wat risico’s en verdoken kosten, zoals extra PBM’s (handschoenen bijvoorbeeld). Daarom is het eenvoudigste om gevaarlijke en toxische schoonmaakmiddelen te vermijden. Dus koop zeker geen producten met gevarensymbolen “Gevaarlijk voor het aquatisch milieu” of “giftig”. En vermijd corrosieve producten waar mogelijk. We kijken graag samen naar jouw assortiment om gevaarlijke producten om te zetten naar CLP-vrije varianten zoals de Probio-range.

 

 https://mailing.boma.eu/landing/letsrethinkcleaning-nl

 

 

Deze website gebruikt cookies om een betere ervaring te bieden bij uw bezoek aan onze website. Meer info over cookies