24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Enkele toppers uit de branche geven er demo’s waarbij ze hun creaties, ideeën en technieken delen.  In deze kleinschalige workshops volgt u alles van dichtbij, en staat interactie centraal.

ZONDAG 24 SEPTEMBER

11.30: Mark Noordijk, Brasvar:
Demo: Creatieve meerwaarde met Brasvar'ken

13.30: Filip Ceursters van Slagerij Ceursters (Oud-Turnhout) - 3e Beenhouwer van België 2021:
Demo: ham

MAANDAG 25 SEPTEMBER

13.00: Cedric Mortier van Slagerij Mortier (Nevele) - 1e Beenhouwer van België 2021:
Demo: afgarneren van Parma salami

14.00: Petra Van Beneden van Klasseslager Vermeulen (Sleidinge) - 2e Beenhouwer van België 2021:
Demo: presentatie van ambachtelijke charcuterie

15.00: Joran Delbaere, Slagerij Delbaere (Tielt) - Finalist Officiële Meesterschapwedstrijd voor Beenhouwers 2021:
Demo: snijklaar maken van een half varken voor droog- en/of kookzouterij

DINSDAG 26 SEPTEMBER

13.30: Benoit Declercq, La Princesa Foods:
Demo: ontdekking van verschillende stukken Ibérico vlees

15.00: Jeroen Tavernier, Monsieur Boudin: 
Vegan 'worsten'broodjes & corndogs  

WOENSDAG 27 SEPTEMBER

14.00: Jeroen Tavernier, Monsieur Boudin: 
Vegan 'worsten'broodjes & corndogs  

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om een betere ervaring te bieden bij uw bezoek aan onze website. Meer info over cookies

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen