24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Innovation Awards

De Innovation Awards zetten de beste nieuwe producten van de beurs in de kijker.

De vitrine van deze producten is de perfecte uitvalsbasis om de nieuwe producten op de beurs te ontdekken.
De prijzen worden uitgereikt op dinsdagavond 26 september :

  • Innovation Award food & Innovation Award non-food
  • de Publieksprijs: stem tot en met dinsdag 26 september om 13.00u op het product van uw keuze en bepaal zo mee wie de Meat Expo Publieksprijs wint!

 

De winnaars van de Innovation Awards 2021 van Meat Expo

LASAGNEVELLEN

DAVIGEL - Winnaar Food

Een multiproduct op gastroformaat, te gebruiken als verse pasta. Deegwaren bereid met eieren, voorgekookt en gebruiksklaar. De diepgevroren lasagnevellen zijn zeer snel te ontdooien, en bestaan uit vellen die niet breken. Gemakkelijk te snijden om tal van pastacreaties mee te maken: lasagne, cannelloni, ravioli, enz...

IDEABRILL

IMAGOPACKGROUP - Winnaar Non-food

Een nieuw soort inpakpapier met een speciale aluminium coating die er voor zorgt dat alle voedingsproducten die men er in verpakt perfect op kleur, langer vers en koud blijven. Er zijn ook zakken beschikbaar met hetzelfde Ideabrill papier die d.m.v. een eenvoudige sealmachine perfect vloeistof dicht gemaakt kunnen worden. De perfecte oplossing voor het verpakken van vlees, vis, kaas en groenten.

BRASVAR BIER

BRASVAR - Winnaar publieksprijs

Dit artisanaal gebrouwen bier etaleert een mooie harmonie van gerst en tarwemout, wat voor een volmondig en moutig karakter zorgt. De blonde tot amberkleurige tripel van 7,5% alc. koppelt een aangename bitterheid met een lichtzoete toets in een zeldzaam evenwichtig smaakprofiel. Uitermate geschikt om te degusteren bij Brasvar vlees. Beschikbaar in 33cl en 75cl, in een mooi nieuw jasje.

Deze website gebruikt cookies om een betere ervaring te bieden bij uw bezoek aan onze website. Meer info over cookies